Шість вулиць у Черкасах можуть отримати нові назви

Шість вулиць у Черкасах можуть отримати нові назви

Відповідний проект рішення погодив цього тижня виконавчий комітет Черкаської міської ради, розглянувши пропозиції комісії з питань найменування вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів, мостів, інших споруд, розташованих на території міста та встановлення пам’ятних знаків, меморіальних дошок у місті Черкаси, враховуючи проведення загальноміського громадського обговорення. А саме: про перейменування вул. Нахімова – на вул. Юрія Тарасенка, вул. Невського – на вул. Олександра Маломужа, вул. Грибоєдова – на вул. Ярослава Чалого, вул. Ярославська – на вул. прикордонника Лазаренка, провулок Стасова – на вул. старшини Бойка, пров. Чкалова – на вул. Андрія Терещенка. Наступним кроком стане затвердження цього проекту рішення депутатами міської ради. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

У документі доручено департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради з врахуванням затверджених вимог та рекомендацій організувати та забезпечити виготовлення, встановлення покажчиків з новими назвами.

Шість вулиць у Черкасах можуть отримати нові назви

А також – рекомендувати фізичним та юридичним особам, які мають у власності будинки та споруди, виготовити і встановити покажчики з новими назвами вулиць, провулків та узвозів, відповідно до вимог рішення виконавчого комітету від 24.01.2012 № 109 «Про затвердження вимог та рекомендацій до дизайну адресного господарства м. Черкаси».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x