Трьох черкащан судитимуть за виготовлення фальсифікованого алкоголю

Трьох черкащан судитимуть за виготовлення фальсифікованого алкоголю

Прокуратурою Черкаської області направлено до суду обвинувальний акт щодо 3 членів організованої групи за ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне зберігання з метою збуту та збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв, вчинений організованою групою). Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Як раніше повідомлялося, члени злочинного угрупування, до складу якого входили 3 черкащан, в минулому році організували в гаражному приміщенні у м. Черкаси зберігання незаконно виготовлених лікеро-горілчаних виробів та спирту, та у подальшому збували їх жителям міста.

У ході проведення обшуків у вказаному приміщенні виявлено та вилучено незаконно виготовлену алкогольну продукцію на загальну суму 900 000 грн.

Діяльність організованої групи припинено працівниками прокуратури області спільно з Головним управлінням ДФС у Черкаській області.

За вчинене кримінальне правопорушення зловмисникам загрожує покарання у виді штрафу у розмірі від 500 до 1050 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до 3 років з конфіскацією незаконно виготовленої продукції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x