Черкащанин виготовляв удома психотропні речовини

Черкащанин виготовляв удома психотропні речовини

Досудовим розслідуванням встановлено, що 28-річний житель Черкас незаконно виготовив, а в подальшому зберігав за місцем свого проживання у власній квартирі психотропну речовину з метою збуту. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської місцевої прокуратури.

Під час обшуку працівники Черкаського відділу поліції ГУНП в Черкаській області спільно з працівниками УПН ГУНП в Черкаській області у приміщенні його квартири в кишені куртки виявили поліетиленовий пакет зі згортком фольги, всередині якого була порошкоподібна речовина білого кольору, що згідно висновку експертизи дослідження наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів містить в своєму складі психотропну речовину, обіг якої обмежено – «амфетамін», маса вказаної речовини свідчить про наявність умислу на подальший збут.

Таким чином, гр. Ч. підозрюється у незаконному виготовленні та зберіганні психотропної речовини у великих розмірах з метою збуту, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

На даний час зловмиснику оголошено про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У разі доведеності вини зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x