У Черкасах понад 40 одиниць техніки бореться з негодою

У Черкасах понад 40 одиниць техніки бореться з негодою

– Останні дві доби водії КП «ЧЕЛУАШ» працюють в авральному режимі – безперервно по 17−18 годин, прибираючи сніг із доріг. Люди викладаються на повну, розуміючи ситуацію. Але технічні й фізичні ресурси підприємства обмежені. Адже в умовах постійних опадів потрібно щодві години розчищати та обробляти протиожеледними сумішами близько 350 кілометрів міських шляхів. Приміром, у четвер, 18 січня, за даними синоптиків, у Черкасах випало 45 см снігу. У місті постійно працює 11 одиниць техніки КП «ЧЕЛУАШ», яка просто не встигає прибирати увесь сніг та посипати дороги, – розповів сьогодні під час чергового засідання оперативного штабу під головуванням міського голови Анатолія Бондаренка директор КП «Черкаське автомобільне управління лінійних шляхів» Олексій Мельник. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Аби вирішити ситуацію, міська влада залучає до ліквідації наслідків негоди всю наявну техніку комунальних підприємств. Приміром, нині у місті працює понад сорока одиниць, але цього недостатньо.

Тому керівництво міста вже звернулось до підприємств різних форм власності з проханням допомогти у подоланні негоди, залучивши наявну у них техніку для прибирання снігу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x