Черкаська «Батьківщина» пропонує дати військовим квартири, скоротивша інші витрати міського бюджету

Черкаська «Батьківщина» пропонує дати військовим квартири, скоротивша інші витрати міського бюджету

Депутати-«батьківщинівці» Черкаської міської ради виступили з ініціативою дати квартири військовослужбовцям та їхнім сім’ям, що повертаються з Криму додому.

Микола Добровольський висловив цю ідею від імені усієї фракції в ефірі ток-шоу на ОДТРК «Рось» «Країна, яка нам потрібна».

На нещодавній сесії Черкаської міської ради фракція «Батьківщини» запропонувала «зняти» 3 мільйони гривень з інших об’єктів, які не є першочерговими.

Повідомляє кореспондент «Нової Доби».

– Наші герої, які мужньо трималися до останнього та не зрадили присязі, так сталося, не можуть більше залишатися на окупованій території у Криму. Там вони чужі. Але і в Черкасах у більшості з них немає власного житла. Тому ми переконані, що з квартирами можуть почекати судді та прокурори, можна почекати з закупівлею сакур чи встановленням колеса огляду у парку 50-річчя, але наших земляків, наших героїв потрібно прихистити. Ми вже винайшли можливості, як вивільнити 3 мільйони гривень, цього має вистачити на 10 квартир на вторинному ринку. Але ми пропонуємо місту виділити 20 квартир (6 мільйонів гривень) для військових, – каже Микола Добровольський.
– Ми запрошуємо нашого видатного земляка, полковника Юлія Мамчура до Черкас. Ми дуже шануємо героїчний вчинок полковника та його незламний дух, – додав очільник міської організації «Батьківщина» Роман Дискант. – Ми маємо 3 котеджі у мікрорайоні Яблуневому в Черкасах. До завершення будівельних робіт по цих котеджах не вистачає лише 140 тис. грн. Наші колеги-депутати, я впевнений, підтримають виділення цієї суми, бо для міського бюджету це невеликі кошти, а наші мужні військові гостро потребують житла.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x