У Золотоніській музичній школі з’явилася інтерактивна дошка

У Золотоніській музичній школі з’явилася інтерактивна дошка

Перед Новим роком Золотоніська дитяча музична школа придбала інтерактивну дошку. Її використання дасть змогу педагогам значно осучаснити навчальний процес у навчальному закладі. Зокрема, мова йде про поєдннання традиційних, класичних методів роботи з новітніми, більш привабливими і цікавими для учнів. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Золотоноша».

У музичних школах інтерактивні дошки ще не набули такого поширення, як у загальноосвітніх, тому викладачам певною мірою доведеться бути першопрохідцями. Робота ця кропітка і довготривала. Але викладачі музичних шкіл, як відомо, – люди творчі та віддані своїй роботі. За словами педагогів, вони крокуватимуть у ногу з часом і докладатимуть усіх зусиль для виховання майбутньої культурної еліти України.

Придбання технічного обладнання відбулося з ініціативи директора школи Ігора Путинця та завдяки підтримці міського голови Віталія Войцехівського і відповідальних осіб відділу культури (начальник відділу Станіслав Щербатюк, головний бухгалтер Володимир Кісанов).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x