Стан ліквідації наслідків стихії обговорили на нараді в Каневі

Стан ліквідації наслідків стихії обговорили на нараді в Каневі

Сьогодні, 19 січня канівський міський голова Ігор Ренькас провів апаратну нараду для представників структурних підрозділів виконавчого комітету та комунальних підприємств міста. Серед розглянутих питань, зокрема, говорилося й про чищення доріг. Так, у зв’язку з сильним снігопадом, який триває 3-й день поспіль, Канів потрапив у сніговий полон. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Канівської міської ради.

Начальник відділу освіти Надія Голда порушувала питання, щоб насамперед розчистили дороги та прилеглу територію біля навчальних закладів міста, оскільки туди важко дістатися не тільки дітям, а й постачальникам продуктів харчування.

– Своїми силами прибиральниці шкіл та дитсадків намагаються прочистити стежки для вихованців та персоналу, а от заїзди для транспорту потребують допомоги спецтехніки, – зауважила Н.Голда.

Міський голова погодився та зауважив, що основна увага комунальників насамперед приділялася дорогам, щоб забезпечити рух громадського транспорту.

– Усі автобуси по місту ходили. Жодного рейсу не було зірвано, – наголосив І.Ренькас.

Окрім комунальних підприємств КП «Місто» й КП «ЖЕК» для боротьби зі снігом задіяні усі структури та приватні підприємці, які мають трактори, грейдери тощо.

– КП «Управління ВКГ», ПП «Канів-граніт», ПП Буряк, ПП Костенко -без їхньої допомоги ми й цього б не зробили, – сказав І.Ренькас. – Люди працюють ночами, але все одно, на жаль, не встигають, адже сніг продовжує йти.

До слова, за ніч з 18 на 19 січня ц.р. в Каневі випало 14,8 мм опадів. Висота снігового покриву становить 53,7 см.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x