Черкасцю, який напав на чоловіка з ножем, оголосили підозру

Черкасцю, який напав на чоловіка з ножем, оголосили підозру

Слідчим відділом Черкаського відділу поліції розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 15, частини 1 статті 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків однієї із лікарень міста про те, що каретою швидкої допомоги доставлений 31-річний місцевий житель з тілесними ушкодженнями у вигляді ножових поранень шиї та тулуба.

Встановлено, що потерпілий отримав тілесні пошкодження під час конфлікту з невідомим, перебуваючи неподалік одного із Черкаських розважальних закладів.

Підозрювану особу було встановлено. Ним виявився 22-річний черкащанин.

Слідчим відділом Черкаського відділу поліції зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 15, частини 1 статті 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п\’ятнадцяти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x