Діти з інтернатів отримали подарунки до Різдвяних свят

Діти з інтернатів отримали подарунки до Різдвяних свят

Як і багато років поспіль цього року дітлахи двох інтернатів на Черкащині, − комунального закладу «Корсунь-Шевченківський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр «Надія» та Вільшанської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, − після повернення з канікул отримали смачні подарунки. Це стало можливим завдяки народному депутату Геннадію Бобову, який опікується закладами. У цих закладах навчається
290 дітлахів із різних районів Черкащини, які потребують особливої уваги та допомоги. Кожний із них отримав вітання та подарунок до свят.

«Педагогічний та учнівський колективи центру висловлюють щиру подяку Геннадію Борисовичу Бобову за небайдуже ставлення до наших дітей, людяність, доброту, щедрість, безкорисливість, за увагу до проблем закладу. Дякуємо Вам за традиційні новорічні привітання та різдвяні подарунки для наших вихованців. Бажаємо Вам, шановний Геннадію Борисовичу, успіхів у всіх Ваших справах, міцного здоров\’я, особистого щастя, невичерпної енергії та наснаги. Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів», − говорить директор Корсунь-Шевченківського багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру «Надія» Тетяна Євгеніївна Хронік.

«Уже стало традицією щороку в перші дні навчання, після зимових канікул, зустрічати представників народного депутата України Геннадія Борисовича Бобова з подарунками та вітаннями. Цей рік не став виключенням, і для школярів це стало справжнім святом. Обличчя дітей сяяли теплотою та щирими дитячими посмішками, адже це так приємно – отримати святкові подарунки, – говорить в. о. директора Вільшанської спеціальної загально­освітньої школи-інтернату Микола Миколайович Дем’яненко. − Педагогічний та учнівський колективи нашого закладу щиро вдячні Геннадію Борисовичу за турботу, добре серце та подарунки, за те, що в такий скрутний час Ви знаходите можливість допомагати та радувати дітей, обділених батьківським теплом та увагою, даєте змогу дарувати їм щасливі миттєвості».
Алла Монько

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x