Проблемні ділянки доріг на території Черкаської області відсутні

Проблемні ділянки доріг на території Черкаської області відсутні

Станом на 9 годину проблемні ділянки доріг на території Черкаської області відсутні. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

У тісній взаємодії із місцевими органами влади, службою автомобільних доріг та Головним управлінням національної поліції, в Уманському районі тривають роботи з очищення автодоріг від снігу та ожеледі на ділянках автодороги М-05 Київ-Одеса біля села Ладижинка та села Собківка, автодороги М-12 Стрій-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка біля села Бабанка та села Оксанино.

Загалом по Уманському району, за період роботи, надано допомогу 1894 особам, вивільнено 833 автотранспортних засоби.

За добу 20 січня для надання допомоги під час ускладнення погодних умов підрозділи Управління ДСНС залучались у 65 випадках.

Так, протягом доби зі снігових заметів було вивільнено 240 одиниць техніки, з яких 204 вантажних автомобілів, 34 легкових автомобілів та 2 автобуси. Надано допомогу 348 особам.

Через спрацювання систем захисту, в області залишаються відключеними 65 населених пунктів, з яких 5 частково. До робіт по відновленню електропостачання залучені 81-а аварійна бригада обленерго, 337 працівників та 97 одиниць техніки.

Пожежно-рятувальними підрозділами Управління області, з автомобільних доріг, а також із житлового сектору, прибрано 207 повалених дерев.

В районах області функціонують 137 пунктів обігріву.

Продовжує свою роботу обласний штаб з ліквідації наслідків негоди на чолі з головою Черкаської ОДА Юрієм Ткаченко.

Також у цілодобовому режимі продовжує працювати міський оперативний штаб під керівництвом міського голови.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x