Юрій Ботнар: «На війні більшість часу займають не бойові дії, а побут»
На війні, певно, 90% часу займають не власне бойові дії, а побут. На фронті зазвичай немає централізованого харчування, тож їжу підрозділи готують самостійно.
Куховарять, як правило, ті, хто має до того хист. Або бажання. Існують благословенні люди, що поєднують в собі те й те. Інколи таких людей визначає не Бог чи добра воля, а командир. У нас, без відриву від основної своєї роботи, цим з власної охоти займається друг Контрабас.
Нині, не без прозорого натяку з боку нашого позаштатного кухаря, до процесу було залучено й мене.
Мій батько Андрій Ботнар був сержантом і також дуже любив готувати. Знаю історію, як у часи АТО на Луганщині картоплю у нього чистив полковник.
У нашому з Контрабасом випадку молодший сержант доручив чищення бараболі лейтенантові, отже нам обом є куди рости.
Сьогодні у нас на обід борщ та тушкована курятина з булгуром, тож побажайте нам смачного.
Із допису на фейсбук-сторінці Юрія Ботнара
Читайте «Нову Добу» в соцмережах:
Ще більше новин — на сайті.