Обласна служба зайнятості запроваджує новий підхід у профорієнтаційній роботі з учнями

Обласна служба зайнятості запроваджує новий підхід у профорієнтаційній роботі з учнями

Обласною службою зайнятості запроваджується комплексний профорієнтаційний супровід учнів випускних класів шкіл області, починаючи вже з 8 класу і до закінчення школи.

Розпочнеться багатоетапна робота з анкетування учнів 8-х класів з метою визначення напрямків професійної діяльності, які цікавлять школярів та проведення профорієнтаційних уроків. Наступним етапом комплексу заходів стане проведення професіографічних екскурсій на підприємства регіону за напрямками професійної діяльності з урахуванням анкетного опитування конкретних учнів.

У подальшому проведення психодіагностичного тестування з метою визначення сфери професійної діяльності цієї категорії учнів, як під час групових заходів, так і в ході індивідуальних консультацій.

На індивідуальну консультацію до фахівця з профорієнтації можна записатися самостійно на сайті державної служби зайнятості – через рубрику «Електронні послуги» – обравши мету, дату та годину візиту.

Крім того, у ході профорієнтаційного супроводу впродовж усього періоду навчання до випуску із загальноосвітнього навчального закладу учні матимуть можливість відвідувати акції «Випускник», брати участь у профорієнтаційних уроках, КВЕСТах та інших інтерактивних заходах відповідного спрямування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x