Молоді фотографи Кам\’янщини презентували свої роботи

Молоді фотографи Кам\’янщини презентували свої роботи

Днями в стінах картинної галереї Кам’янського державного історико-культурного заповідника відбулася найяскравіша подія весни – презентація першої районної виставки робіт молодих фотографів під назвою «Не про100 фото». Про це «Нова Доба» дізналася з власних джерел. Ідея проведення цього заходу з’явилася ще торік в одного з найактивніших молодих волонтерів міста Антона Юрченка. І вже за кілька місяців, заручившись підтримкою завідувача сектору в справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Ірини Коваленко, розпочав його реалізацію.

Участь у проекті взяли 8 молодих фотографів-аматорів – Євгенія Олексенко, Богдан Коваленко, Тетяна Павліченко, Олеся Табурець, Юлія Тягловська, Олександр Юрик, Віталіна Сіра та Богдан Коваль. Саме вони проводять весь свій вільний час із фотоапаратом у руках. Усі разом вони надіслали понад 200 робіт, проте на виставку було відібрано 60 найкращих. Тепер ці творіння мають змогу побачити не лише рідні чи близькі, а й усі охочі. На самій презентації фотовиставки були присутні не лише учасники та їх рідні. Підтримати та привітати талановиту молодь прийшли голова Кам’янської районної ради Сергій Морозов, заступник голови районної державної адміністрації Людмила Шляхова, районний лідер ВО «Свобода» Сергій Воронов, директор Кам’янського державного історико-культурного заповідника Галина Таран, а також чимало справжніх поціновувачів фотомистецтва.

Серед присутніх також можна було побачити найвідомішого фотографа району Григорія Юрика. Виставки його робіт кожного разу заворожують усіх, хто приходить її переглянути. У своїй промові до молоді він зазначив, що надзвичайно радий тому, що підростаюче покоління займається цікавими й потрібними справами, а організаторам подякував за підтримку та розвиток молодіжних ініціатив. По закінченні презентації кожен із учасників отримав подяку за участь у першій районній виставці робіт молодих фотографів та солодкий подарунок. Не лишили без подарунка й тих, хто дарував присутнім музичну насолоду – вихованиця музичної школи Даша Могилка та гітарист Микола Сидоренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x