Щонайменше 50 одиниць техніки має прибирати дороги Черкас, − Олексій Мельник

Щонайменше 50 одиниць техніки має прибирати дороги Черкас, − Олексій Мельник

Минулого тижня під час сильних снігопадів вулиці Черкас прибирало 17 одиниць техніки КП «ЧЕЛУАШ». Зважаючи на тривалі й рясні опади, водіям підприємства доводилось працювати по 17 годин поспіль, розчищаючи дороги від снігу. Про це сьогодні на прес-конференції розповів директор КП «ЧЕЛУАШ» Олексій Мельник. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

За його словами, при таких значних обсягах снігу, аби запобігти утворенню накатів на шляхах, прибирання необхідно було здійснювати щопівтори – дві години.

Зважаючи на протяжність черкаських доріг, яка сягає 350 кілометрів, аби це зробити, необхідно, щоб одночасно на міських вулицях працювали щонайменше 50 одиниць транспорту.

Тобто у технічному плані КП «ЧЕЛУАШ» просто не мав змоги охопити одномоментно усі дороги. У них працювало 7 КАМАЗів, 7 тракторів та 3 комбіновані дорожні машини.

Олексій Мельник наголосив, що за таких умов вони зробили все можливе для розчистки міста від снігу. А також додав, що відповідна робота продовжуватиметься і надалі. Зокрема, зараз КП «ЧЕЛУАШ» знімає накати з доріг.

Водночас висловив слова вдячності всім підприємцям, керівникам установ різних форм власності та черкасцям, які у цей непростий час допомогли місту технікою та безпосередньо вийшли на прибирання вулиць.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x