Студенти УДПУ одержуватимуть міську стипендію як перспективні спортсмени

Студенти УДПУ одержуватимуть міську стипендію як перспективні спортсмени

Студенти ІІІ курсу факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Владислав Мегесь та Юлія Юрійчук стали претендентами на одержання міської стипендії. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі УДПУ.
Відповідне рішення ухвалили під час засідання комісії з проведення конкурсу на здобуття міської стипендії перспективними спортсменами, яке відбулося 18 січня 2018 року.

Серед дев’яти претендентів, що подали документи на розгляд, комісія визначила п’ятьох переможців конкурсу. Серед них – двоє студентів-веслувальників УДПУ імені Павла Тичини:
Владислав Мегесь − майстер спорту України, член національної збірної команди України з веслування на байдарках і каное (основний склад), срібний призер кубку України та чемпіонату України серед юніорів та молоді до 23 років, бронзовий призер особистого чемпіонату України, переможець командного чемпіонату України, учасник чемпіонату світу (17 місце);

Студенти УДПУ одержуватимуть міську стипендію як перспективні спортсмени

Юлія Юрійчук − майстер спорту України, член національної збірної команди України з веслування на байдарках і каное (основний склад), переможець особистого чемпіонату України, кубку України, чемпіонату України серед юніорів та молоді до 23 років, командного чемпіонату України, учасниця чемпіонату Європи (5 місце), чемпіонату Європи серед молоді до 23 років (9 місце).

Колектив університету вітає студентів і бажає їм нових спортивних досягнень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x