Досягнення черкаських автоспортсменів відзначили на офіційному рівні

Досягнення черкаських автоспортсменів відзначили на офіційному рівні

Кубки, дипломи й слова похвали. Так днями у Києві відбулася офіційна церемонія нагородження чемпіонів та володарів кубків України з автомобільного спорту за результатами 2017 року. Там зібрали кращих автоспортсменів із ралі, кросу, слалому та інших автомобільних дисциплін. У список нагороджених потрапили й учасники Автомобільного клубу «Черкаси», інформує власний кореспондент.

– Автомобільна федерація України щорічно нагороджує переможців у різних дисциплінах. Нині – відзначили кращих спортсменів за підсумками 2017 року, – зазначає Андрій Яроменко, очільник Автомобільного клубу «Черкаси».

За словами Андрія Яроменка, 2017 року черкаські автогонщики показала себе на високому рівні й гідно представили Черкащину. Учасники АК «Черкаси» брали участь у класичному ралі, в ралі на серійних авто, слаломі, трекових перегонах, кросі.

Так, у Чемпіонаті України з ралі нагородили Павла Копильця та Євгена Борщенка. У Чемпіонаті України зі слалому – Ігоря Степаненка (III місце). Також нагороди отримали черкащани за Національну серію «Трофей ФАУ з ралі на серійних авто»– пілоти та штурмани: Володимир Сидоренко, Анна Соколова, Дмитро Пальчик.

– Цьогоріч я отримав нагороду за дисципліну ралі на серійних автомобілях. Це була моя перша участь у такому заході й такого формату, – розповідає учасник АК «Черкаси» Дмитро Пальчик. – Також брав участь у слаломі, проте до кубку трохи «не дотягнув», а у своєму класі – у трофеях ралі на серійних авто отримав друге місце, за що й отримую нагороду й чим дуже пишаюся. Проте це не перше місце, тому мені є до чого прагнути. Відтак у 2018 році я однозначно боротимуся за нього.

Водночас ФАУ відзначили і команду АК «Черкаси». Так у Чемпіонаті України зі слалому черкаська команда за підсумками всього сезону посіла II місце, а в Чемпіонаті України з трекових перегонів – III місце.

Усього протягом 2017 року в Україні провели144 автомобільні змагання, серед них на Черкащині відбулися 2 етапи ралі, «Крутий спуск» – перегони на саморобних автівках, зимові спринти, нічні драг-рейсинги, ретро-ралі, а також область була одним із пунктів у маршруті «Зіркового ралі». До всього автомобільний клуб став співорганізатором слалому у Києві та Дніпрі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x