137 пунктів обігріву розгорнули в області

137 пунктів обігріву розгорнули в області

Із метою попередження випадків переохолодження людей, в області розгорнуто 137 пунктів обігріву, в яких можна не лише зігрітися, а й отримати гаряче харчування. Надання у період низьких температур допомоги населенню, розраховане не лише на малозахищені верстви населення, скористатися допомогою пунктів може кожен, кому треба зігрітися, відчути затишок. Упродовж минулої доби за допомогою до пунктів обігріву звернулись 25 осіб. Про це повідомляють в Управлінні ДСНС у Черкаській області.

Рятувальники не лише готуються до ліквідації можливих надзвичайних подій, а й проводять активну профілактичну роботу. Щодня співробітники ДСНС всіх районів області проводять профілактичні відпрацювання населених пунктів, навчають громадян правилам безпеки життєдіяльності та надають рекомендації, як уберегтися від небезпек, притаманних зимовому пожежно-небезпечному періоду.

Нагадаємо, за прогнозом Українського гідрометцентру вже найближчим часом на території області очікується суттєве ускладнення погодних умов, пов’язане з ожеледицею та поривами вітру до 5–10 м/с, а також пониженням температури повітря, місцями до 20 градусів морозу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x