На Катеринопільщині тривають роботи по ліквідації наслідків снігопаду

На Катеринопільщині тривають роботи по ліквідації наслідків снігопаду

Інтенсивні опади у вигляді мокрого снігу 18-19 січня на території Катеринопільського району пошкодили опори ліній електропередач у кількості 12 штук в районі лісового масиву між селами Бродецьке і Вербовець, а також 10 опор в районі лісового масиву між селами Гуляйполе і Пальчик На вечір 23.01. без електропостачання знаходилися 3 населені пункти району: с. Пальчик, с. Луківка та с. Ямпіль та частково вул. В.Чорновола в смт Катеринопіль. Про це повідомляє власний кореспондент “Нової Доби”.

На відновленні електропостачання даних населених пунктів протягом 22-23 січня працювали 3 бригади Катеринопільського РЕМ ПАТ «Черкасиобленерго» (7 од. техніки, 29 осіб) та працівники Катеринопільського лісництва (2 од. техніки, 15 осіб). Для очищення снігу та підвезення матеріалів до місць проведення відновлюваних робіт задіяно снігоочисну техніку наступних підприємств та організацій: ПП «Регіон-Плюс» (3 од. техніки, 3 особи), Катеринопільська філія ТОВ «НВФ Урожай» (3 од. техніки, 3 особи) та Ватутінський комбінат вогнетривів (2 од. техніки, 2 особи). Роботи по відновленню електропостачання тривають.

Начальник Катеринопільського районного сектору Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій Руслан Слободяник зазначає: 23 січня року біля с. Пальчик організовано розгортання пункту обігріву для працівників РЕМу та інших підприємств, установ, організацій, які задіяні по відновленню електропостачання. До організації даних робіт залучено 2 одиниці техніки ДПРП-2 Управління: АЦ-40(131)137А та ВАЗ-21213 та 12 чоловік особового складу. Також співробітниками районного сектору (ВАЗ-21213, 2 особи) здійснено доставку гарячого харчування для людей, задіяних на ліквідації наслідків негоди

Василь Ходзіцький

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x