За добу на Черкащині із заметів звільнили 12 одиниць техніки

За добу на Черкащині із заметів звільнили 12 одиниць техніки

Станом на 06:00 24 січня, проблемні ділянки доріг на території Черкаської області відсутні. Рух транспорту на автодорозі М-05 Київ-Одеса повністю розблоковано та забезпечено по двох смугах в обох напрямках. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Всього в області від Укравтодору в черговому режимі перебувають 73 од. техніки та 100 працівників.

З початку доби 23 січня, для надання допомоги внаслідок ускладнення погодних умов підрозділи Управління ДСНС на території області залучались у 11 випадках. Зі снігових заметів були вивільнені 12 одиниць техніки. Надано допомогу 16 особам.

Загалом після проходження по Черкаській області балканського циклону надано допомогу 2700 особам, на автодорогах вивільнені 1357 автотранспортних засобів.

В області залишаються відключеними 7 ліній електропередач, 11 населених пунктів. Для відновлення електропостачання станом на 06:00 задіяні 7 аварійних бригад обленерго (7 одиниць техніки, 14 працівників).

Для організації життєзабезпечення підрозідам ПАТ «Черкасиобленерго» надано в користування кухню польову КП-130 аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

В районах області функціонують 138 пунктів обігріву, до яких упродовж минулої доби за допомогою звернулись 27 осіб.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x