Лідери навчальних закладів Катеринопільщини ділилися своїм досвідом

Лідери навчальних закладів Катеринопільщини ділилися своїм досвідом

Днями відбулося чергове засідання Катеринопільської районної ради Ліги старшокласників, у якому взяли участь лідери навчальних закладів.
На початку засідання психолог БДЮТ Руслана Кравченко провела вправу з учасниками на згуртування колективу, налаштування на позитив та співпрацю у роботі. Далі кожен лідер поділився досвідом і результатами роботи учнівського самоврядування в школі за 2017 рік.

Президенти Ліги старшокласників акцентували увагу на тому, що шкільний актив, органи учнівського самоврядування ініціюють, організовують та беруть участь у різноманітних доброчинних заходах патріотичного спрямування.
На практичній частині засідання із членами Ради лідерів координатор Ліги старшокласників Альона Джус провела заняття-тренінг «Чи вміємо ми спілкуватися?» з метою навчити учнів спілкуватися, толерантно ставитися до інших, вести діалог, підтримувати бесіду, знаходити компромісні рішення в суперечках.

Згодом лідери розбились на малі групи, кожна з яких працювала над своїм завданням.
Було проведено гру «Мовний етикет». Також президенти шкіл зробили колективний портрет людини як із позитивними рисами, так і з негативними. Це заняття дало можливість ще раз замислитися про ставлення до близьких їм людей. Заключним етапом засідання стала вправа «Соняшник», проведена психологом БДЮТ, з метою створення позитивного емоційного фону прощання учасників.

Василь Ходзіцький

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x