Від електропостачання лишаються відключені 3 населені пункти Черкащини

Від електропостачання лишаються відключені 3 населені пункти Черкащини

Станом на 06:00 25 січня, проблемні ділянки доріг на території Черкаської області відсутні. Рух транспорту на автодорозі М-05 Київ-Одеса повністю розблоковано та забезпечено по двох смугах в обох напрямках. Всього в області від Укравтодору працювало 45 од. техніки та 48 працівників. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

З початку доби 24 січня, для надання допомоги внаслідок ускладнення погодних умов підрозділи Управління ДСНС на території області залучались у 11-ти випадках. Зі снігових заметів були вивільнені 9 одиниць техніки. Надано допомогу 12 особам.

Загалом після проходження по Черкаській області балканського циклону надано допомогу 2712 особам, на автодорогах вивільнені 1366 автотранспортних засобів.

В області залишаються відключеними 1 лінія електропередач, 3 населених пункти. Для відновлення електропостачання 24 січня була задіяна 61 аварійна бригада Обленерго (80 одиниць техніки, 269 працівників).

Для організації життєзабезпечення підрозідам ПАТ «Черкасиобленерго» надано в користування кухню польову КП-130 аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

В районах області функціонують 142 пункти обігріву, до яких впродовж минулої доби за допомогою звернулось 44 особи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x