В Черкасах будують новий спорткомплекс

У Черкасах на території Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву, що розташована за адресою Пастерівська, 102, триває будівництво спортивного комплексу, уже проведені підготовчі роботи. Про це “Новій Добі” повідомив офіційний сайт віділення НОК в Черкаській області.

Днями голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко провів нараду з цього питання та презентував новий комплекс для занять спортом.

Участь у зустрічі взяли заступник голови ОДА Костянтин Омаргалієв, який опікується напрямком спорту, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Максим Зеленський, директор департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Сергій Демиденко, заступник директора департаменту – начальник управління житлово-комунального господарства Андрій Липкань, директор КЗ «Обласна спеціалізована дитячо-юнцька спортивна школа олімпійського резерву» Леонід Сіренко, директор фірми-забудовника ТОВ ПМ «Арсенал» Владислав Мамчур та представники динамічного інвестанційного проекту, які його розробляли.

Спортивний комплекс матиме вигляд двоповерхової будівлі, яка об’єднувати кілька залів для занять різними видами спорту. Зокрема облаштують нову сучасну універсальну спортивну залу для волейболу та баскетболу, тренувальну залу для східних єдиноборств, залу для занять боксом. Також збудують закритий 50-метровий басейн для занять плаванням.

Завершення будівництва та введення будівлі в експлуатацію заплановано на грудень 2018 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x