У Черкасах склали присягу 19 поліцейських

У Черкасах склали присягу 19 поліцейських

Днями вперше з початку реформування поліції в стінах ГУНП у Черкаській області склали Присягу 19 поліцейських, які напередодні пройшли конкурси на відповідні посади, були рекомендовані поліцейською комісією на службу та які вже розпочали службу у підрозділах поліції Черкащини. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Участь в урочистому заході взяли начальник Головного управління національної поліції в Черкаський області полковник поліції Валерій Лютий, Голова поліцейської комісії ГУНП в Черкаській області Сергій Сухін, а також родичі, друзі та колеги правоохоронців.

Присягу склали дев’ятнадцять поліцейських. Це правоохоронці, які пройшли конкурси на відповідні посади, були рекомендовані поліцейською комісією на службу та успішно пройшли первинну професійну підготовку на базі вищих навчальних закладів зі специфічними умовами навчання системи МВС України.

Поліцейських, які склали Присягу, привітали родичі, друзі та колеги. Керівник Главку Валерій Лютий та Голова поліцейської комісії Сергій Сухін приєдналися до привітань та побажали правоохоронцям успіхів у проходженні служби.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x