У Черкасах визначили найсильніших боксерів

У Черкасах визначили найсильніших боксерів

Із 28 до 30 березня на базі АПБ ім. Героїв Чорнобиля відбувся чемпіонат області з боксу. Про це інформує «Черкаський спорт».
У змаганнях брали участь найсильніші спортсмени області: майстри спорту, призери та переможці чемпіонату України та міжнародних змагань з боксу. Команду академії представляли 9 спортсменів, вихованці заслуженого майстра спорту України з кікбоксингу та майстра спорту з боксу майора с.ц.з. Ігоря Приходька.

У ході напруженої боротьби звання чемпіона змагань у ваговій категорії до 64 кг виборов випускник начального закладу, кандидат у майстри спорту України з боксу Віталій Максимів.

Вагова категорія 69 кг була розподілена на дві групи: А і Б. У першій групі виступали спортсмени, які вже мають у своєму арсеналі високі спортивні досягнення та звання. Так, курсант Денис Толстіков впевнено здобув перемогу над сильними супротивниками з Умані та Черкас і здобув звання чемпіона області та визнаний найкращим спортсменом турніру. У групі Б цієї вагової категорії курсант Олег Гужва став другим, а курсант Олег Корней – третім. У ваговій категорії до 75 кг виступав капітан збірної команди академії майстер спорту з боксу Андрій Тютюнник, який у фінальному поєдинку став срібним призером змагань.

У фінальному поєдинку вагової категорії до 81 кг зустрілися одразу два спортсмени академії: курсант Сергій Харченко і випускник Михайло Алєксеев, який і виявився сильнішим та став переможцем змагань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x