За результатами операції «Новорічна ялинка» на Черкащині склали 22 протоколи

За результатами операції «Новорічна ялинка» на Черкащині склали 22 протоколи

Протягом грудня 2017 – січня 2018 року Державна екологічна інспекція у Черкаській області спільно із представниками Національної поліції, громадських організацій провела заходи щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства. Про це «Нова Доба» дізналася від Держекоінспекції у Черкаській області.

За результатами рейдових перевірок операції «Новорічна ялинка–2018» в Черкаській області складено 22 протоколи, 5 з яких направлені на розгляд судових органів. До адміністративної відповідальності притягнуто 17 осіб, сума накладених штрафів – 2 193 гривні, з яких стягнуто 1 513 гривень. Заявлено 17 позовів про відшкодування збитків, завданих шпильковим зеленим насадженням, на суму 25 964 гривні, із них стягнуто 2 554 гривні.

Крім того, керівники лісогосподарських підприємств, ринків, інших торгівельних майданчиків були попереджені про необхідність безумовного дотримання вимог природоохоронного законодавства під час заготівлі та реалізації ялинок. Органам виконавчої влади адресували звернення про вжиття заходів охорони, збереження та невиснажливого використання хвойних насаджень у передноворічний період.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x