Електропостачання в області відновлено – ДСНС

Електропостачання в області відновлено – ДСНС

Станом на 06:00, 26 січня проблемні ділянки доріг на території Черкаської області відсутні. Рух транспорту на автодорогах М-05 Київ-Одеса та М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка повністю розблоковано та забезпечено по двох смугах в обох напрямках. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

З початку доби 26 січня, для надання допомоги внаслідок ускладнення погодних умов підрозділи Управління на території області залучались у 3-х випадках.

Зі снігових заметів були вивільнені 3 одиниці техніки. Надано допомогу 3-м особам.

Загалом після проходження по Черкаській області балканського циклону надано допомогу 2715 особам, на автодорогах вивільнені 1369 автотранспортних засобів.

Станом на 06:00, 26 січня електропостачання населених пунктів відновлено в повному обсязі.

Для відновлення електропостачання 25 січня була задіяна 41 аварійна бригада Обленерго (52 одиниці техніки, 207 працівників).

В районах області функціонують 142 пункти обігріву. Впродовж минулої доби за допомогою до пунктів звернулись 14 осіб. Зокрема, один із таких пунктів, що функціонує у цілодобовому режимі, знаходиться у Черкасах за адресою: вулиця Рєпіна, 12/1, на території благодійної організації «Від серця до серця».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x