Спортсмени Черкащини отримали стипендії від обласної влади

Спортсмени Черкащини отримали стипендії від обласної влади

Спортсмени Черкащини отримали Сертифікати на здобуття обласної стипендії отримали від Черкаської ОДА. Голова ОДА Юрій Ткаченко подякував їм і їхнім тренерам за здобутки. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Обласну стипендію для спортсменів на Черкащині започаткували шість років тому. Цьогоріч її отримуватимуть 15 спортсменів. Це щомісяця по 2 тис. грн. Стипендіатів обрала конкурсна комісія.

– Ми пропонуватимемо обласній раді надалі збільшити як кількість стипендіатів, так і розмір стипендії, – відзначив під час нагородження голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Переконаний, що потрібна підтримка буде. Розвиток спортивної галузі – наше пріоритетне завдання. Загалом торік тільки коштом обласного бюджету поліпшено спортивну базу та закуплено обладнання на понад 2,8 млн грн. Маємо низку вдало реалізованих ініціатив по районах, як-от оновлення спортивних залів для драбівських спортсменів тощо. Минулого року ми також розпочали реконструкцію та добудову обласної спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву. Від цього року наші спортсмени зможуть завойовувати ліцензії на чергові Ігри Олімпіади (Токіо-2020), тому для нас важливо створити гідні умови для підготовки наших спортсменів.

Спортсмени Черкащини отримали стипендії від обласної влади

Відповідно до Положення про стипендію провідним спортсменам області, затвердженого рішенням Черкаської обласної ради від 26.06.2012 № 16-10/VІ «Про заснування обласної стипендії перспективним спортсменам області», зі змінами та на підставі протоколу від 11 січня 2018 року № 1 засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на здобуття обласної стипендії перспективним спортсменам області, стипендію призначено наступним спортсменам:

Дмитро Омельяненко (кульова стрільба)
Дарія Шаріпова (кульова стрільба)
Наталія Чепурна (кульова стрільба)
Євгеній Овсянніков (бокс)
Мирослав Гончар (бокс)
Владислав Коваленко (легка атлетика)
Анастасія Сапсай (дзюдо)
Назар Чепурний (спортивна гімнастика)
Діана Залевська (фехтування)
Олексій Сюткін (триатлон)
Анжела Мовчан (кікбоксинг WAKO)
Альбіна Сокол (кікбоксинг WAKO)
Аліна Миронюк (спортивне орієнтування)
Олександр Денисенко (кульова стрільба)
Володимир Дорошенко (армспорт)

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x