На Жашківщині через недбальство матері немовля опинилося в реанімації

На Жашківщині через недбальство матері немовля опинилося в реанімації

Триває процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом злісного невиконання батьками встановлених законом обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки. Про це «Нова Доба» дізналася від Уманської місцевої прокуратури.

У ніч з 25 на 26 січня 30-річна жителька Жашківського району взяла свого півторамісячного сина та пішла до подруги вживати спиртні напої. Близько третьої-четвертої години ночі господарка дому наказала матері з дитиною залишити її будинок та йти геть. Проте мама з дитиною зневідомих причин додому не прийшли.
О 6 годині ранку її виявили жителі села на вулиці в стані алкогольного сп’яніння з немовлям на руках. Дитина була частково без одягу.

Наразі проводяться всі необхідні слідчі та процесуальні дії для повного і всебічного розслідування всіх обставин кримінального правопорушення, вживаються заходи щодо повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.

Хід слідства в зазначеному кримінальному провадженні контролює керівництво Уманської місцевої прокуратури.

Довідково: санкція ст. 166 КК України передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від 2 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x