Микола Черкашин про проект «VETERANO PIZZA»: «Готую від душі!»

Микола Черкашин про проект «VETERANO PIZZA»: «Готую від душі!»

Від продажу будівельних матеріалів і виготовлення корпусних меблів до служби артилеристом в зоні АТО, а звідти – до приготування найсмачнішої піци у Черкасах. Так Миколі Черкашину вдалося створити власний бізнес, залучивши до «смачної» роботи всю родину, а також не залишаючись осторонь від подій в Україні, які чомусь і досі офіційно не називають війною. 25 січня Черкаси стали 4-м містом, після Києва, Дніпра та Трускавця, в якому реалізували проект «VETERANO PIZZA».

Микола Черкашин про проект «VETERANO PIZZA»: «Готую від душі!»У першій такій піцерії, що відкрилася у Києві, про себе говорять так: «VETERANO – піцерія, в якій з добром у серці, готують найсмачнішу піцу ветерани АТО». Суть проекту полягала у тому, щоб зруйнувати стереотип про військовослужбовців як про небезпечних людей. Своєю чергою проект дав поштовх до створення власної справи багатьом ветеранам АТО. Водночас тут дбають і про покупців-ветеранів АТО, забезпечуючи їм гнучку систему знижок, а також спрямовують допомогу тим, хто повернувся із зони антитерористичної операції. Долучити до цього проекту Черкаси вдалося завдяки Миколі Черкашину, який після служби вирішив відкрити власну й корисну справу.

– Піца – моя найулюбленіша страва, готував її постійно вдома, навіть одного разу – і на службі, у нас там була саморобна пічка. Один дрова підкидав, а я займався тістом. Завжди це подобалося, тому готую від душі! – відверто зізнається Микола. – Згодом, уже коли всерйоз зайнявся відкриттям цієї справи, пройшов ще тритижневе навчання у Києві.

21 березня 2014 року Микола отримав в руки повістку – чоловік потрапив у першу хвилю мобілізації. Служив три роки у військкоматі, потім – відрядження у зону АТО.

– Прийшовши зі служби, мені хотілося працювати, створити щось своє. Від знайомих почув про те, що у центрі зайнятості можна пройти відповідні підприємницькі курси й отримати грошову допомогу на власну справу. Так і зробив: від вересня 2017 року і ось до січня 2018 тривав цей шлях, – розповідає чоловік. – Навчання, написання бізнес-плану, його захист, пошук приміщення, обладнання, ремонт приміщення й навчання у місті Києві, а також у Трускавці, де переймав досвід у фахівця, який займається форматом «Доставка».

У «VETERANO PIZZA» в Черкасах немає найманого персоналу. Всі працівники – рідні Миколи. Готує смачні страви для Черкасців сам чоловік, прийомом замовлень і доставкою займаються його тато та дружина. Також, зауважує, час від часу допомагає інша рідня. Таким чином, колись омріяна для Миколи власна справа стала центром, що об’єднала довкола себе всю сім’ю.

Микола Черкашин про проект «VETERANO PIZZA»: «Готую від душі!»Меню новоспеченої піцерії налічує 10 позицій, які доступні у двох розмірах 30 см і 40 см. Ціна, залежно від виду піци, коливається від 70 до 150 гривень. Доставка – фіксована, 50 гривень у межах усього міста.

Микола Черкашин зауважує: за унікальністю продуктів і смаковими якостями такої піци більше у Черкасах немає. На це й робить ставку – якість продукції та щирість у роботі. Лише за перші 5 днів зголоднілі черкасці замовили у свої домівки понад 50 піц, що, звісно, не може не тішити підприємців, адже у цю справу вкладено дуже багато любові до клієнта і власних сил.

– Було нелегко все це провернути. Все робили власноруч, навіть ми з батьком самотужки відремонтували приміщення, де розташовані наші потужності. Все ж мало бути відповідно до санітарних норм, тому викладалися на повну. Також виникали труднощі із постачальниками – у Черкасах не знайшлося такого, який би нам забезпечив якісні італійські продукти у потрібній кількості. Тож знайшли такого у Києві, – говорить бізнесмен.

Микола Черкашин про проект «VETERANO PIZZA»: «Готую від душі!»Нині «VETERANO PIZZA» працює у Черкасах у форматі «Доставка». Замовити смаколик можна із 11 до 22 години. Також незабаром черкаська «VETERANO PIZZA» відкриє опцію «підвішеної» піци за аналогією до «підвішеної» кави, яка дасть можливість посмакувати вишуканою стравою ветеранам АТО, які проходять реабілітацію в Обласному госпіталі для інвалідів війни. У майбутньому Микола Черкашин мріє відкрити справжню піцерію із затишною атмосферою, зручними столиками та найсмачнішою у місті піцою, де завжди будуть раді усім, а особливо – захисникам нашої країни.

Анна Сакун

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x