В Оршанці прикордонники демонстрували свою майстерність міністру

В Оршанці прикордонники демонстрували свою майстерність міністру

Українські прикордонники показово затримували злочинців у будинку та відбивали атаку нападників на прикордонну заставу. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту gazeta.ua.

В Оршанці прикордонники демонстрували свою майстерність міністру Це відбулося у навчальному центрі в Оршанці під час офіційного візиту міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Він прибув гелікоптером та взяв участь у виїзному засіданні колегії прикордонної служби. Візит тривав близько 2 годин.

«Компетентність дій Прикордонного контролю в Україні стала однією з найвищих у світі. Це говорить про процедуру та технічну оснащеність. Ми маємо колосальний зріст бюджету і зріст поваги до прикордонників. У нас дуже гарно працює служба внутрішньої безпеки – 740 людей. Якщо ми не впораємось із корупцією, то все інше може бути марним. Потрібно виробити звичку і розуміння, що прикордонна служба – це не місце для корупції», – сказав Аваков.

В Оршанці прикордонники демонстрували свою майстерність міністру Арсен Аваков вручив прикордонникам сертифікати на 5 безпілотних авіаційних комплексів вітчизняного виробництва. До їх складу входить 15 літальних апаратів.

Міністр нагородив кращих прикордонників відзнаками. Кілька з них отримали вогнепальну зброю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x