Судитимуть черкащан, які продавали фальсифікат

Судитимуть черкащан, які продавали фальсифікат

У рамках операції «Акциз-2018» співробітниками податкової міліції Головного управління ДФС у Черкаській області за наслідками досудового розслідування під процесуальним керівництвом прокуратури Черкаської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно членів організованої групи за ч. 3 ст. 28, ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту та збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв, вчинений організованою групою) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

Судитимуть черкащан, які продавали фальсифікат

Установлено, що троє членів злочинного угруповання організували в гаражному приміщенні цех з підпільного виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв. Виробництво фальсифікату зловмисники здійснювали шляхом змішування спирту з водою. Після додавання хімічних інгредієнтів для покращення смакових якостей та барвників отриману водно-спиртову суміш реалізовували під виглядом горілки та коньяку жителям міста Черкаси.

Судитимуть черкащан, які продавали фальсифікат

Внаслідок проведених обшуків вилучено з незаконного обігу 1 170 літрів спирту невідомого походження, понад 1,5 тисячі літрів фальсифікату, коньячні есенції, пластикову тару, обладнання (спиртометри, електронасос, шланги, лійки тощо) та автомобіль орієнтовною вартістю понад 1 мільйон гривень.

За вчинене кримінальне правопорушення згідно з чинним законодавством щодо зловмисників передбачено застосування відповідальності у виді штрафу у розмірі від 500 до 1 050 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до 3 років із конфіскацією незаконно виготовленої продукції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x