Уманська прокуратура перевірить, куди витратили кошти, виділені на прибирання снігу

Уманська прокуратура перевірить, куди витратили кошти, виділені на прибирання снігу

Уманська місцева прокуратура опрацювала численні публікації в мережі Інтернет, зокрема, і соціальної мережі «Facebook», щодо неналежного здійснення прибирання снігу в період сильних опадів 17-18 січня цього року.

Як вбачається із публікацій, на здійснення заходів, спрямованих на прибирання доріг від снігу, Уманською міською радою було виділено більше 3 млн. грн., однак, вказані роботи здійснювались неналежним чином, а тому є підстави вважати, що службовці здійснили привласнення або розтрату вказаних коштів. Про це «Нова Доба» дізналася від Уманської місцевої прокуратури.

З метою перевірки зазначених фактів внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем).

Тривають необхідні слідчі та процесуальні дії, спрямовані на встановлення всіх фактичних обставин справи.

Довідково: санкцією ч.2 ст.191 КК України передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x