У Драбівському районі провели зональні змагання з волейболу

У Драбівському районі провели зональні змагання з волейболу

27 січня у Драбівському районі відбулися зональні змагання з волейболу серед юнаків та дівчат загальноосвітніх шкіл I-III ступенів. Серед юнаків участь змагалися 12 команд, а серед дівчат – 10. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Драбівської РДА.

У Драбівському районі провели зональні змагання з волейболу Змагання пройшли у Драбівському навчально-виховному комплексі «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім.С.В.Васильченка-гімназія», у Драбово-Пристанційній, Золотоношківській та Погребській загальноосвітніх школах І-ІІІ ступенів.

У Драбівському районі провели зональні змагання з волейболуОтже, у фіналі серед юнаків за призові місця боротимуться наступні команди: Драбівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. С.В. Васильченка-гімназія», Драбово-Пристанційної, Золотоношківської і Шрамківської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів.

Серед дівчат за призові місця будуть боротися команди: Драбово-Пристанційної, Золотоношківської, Погребської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів та Нехайківського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів –дошкільний навчальний заклад».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x