Черкащанка пообіцяла 200 доларів за вбивство своєї матері

Черкащанка пообіцяла 200 доларів за вбивство своєї матері

Встановлено, що на ґрунті неприязних стосунків до своєї матері жінка підбурювала іншу особу до умисного вбивства, маючи на меті успадкувати від матері майно, а конкретно – житловий будинок в місті Черкаси. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської місцевої прокуратури.

Навесні 2015 року жінка шляхом умовлянь і обіцянок схилила незнайомого їй чоловіка до умисного вбивства своєї матері, пообіцявши за виконання злочинного замовлення, заплатити 200 доларів США.

Чоловік погодився на пропозицію жінки і пообіцяв вчинити умисне вбивство її матері, після чого звернувся до поліції із відповідною заявою про підготовку до вчинення злочину та надав добровільну згоду на документування злочинної діяльності вказаної громадянки.

Наступного дня чоловік повідомив жінці, що вбив матір, на підтвердження своїх слів продемонстрував їй підроблений кадр із зображенням ніби-то закривавленого тіла матері.

Таким чином, злодійка вчинила кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.14, ч.4 ст.27, п.п.6, 11 ч.2 ст.115 КК України – готування до злочину, підшукування співучасника та змова на вчинення злочину, підбурювання до скоєння умисного вбивства, тобто умисного протиправного заподіяння смерті іншій людині, з корисливих мотивів, вчинене на замовлення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x