«Черкаські Мавпи» їдуть в гості до «Хіміка»

«Черкаські Мавпи» їдуть в гості до «Хіміка»

2-го лютого 2018 року о 18:00 «Черкаські Мавпи» зіграють проти БК «Хімік» на виїзді у Южному на ФСК «Олімп». Про це «Нова Доба» дізналася з сайту клубу.

Наразі «черкащани» займають третю позицію у турнірній таблиці, а їх суперники розташовані на п’ятій. Для обох команд це перша гра після Матчу зірок. Підопічні Віталія Степановського приймають «Мавпи», з якими цього сезону южненцям не щастить. Черкаські баскетболісти здобули перемогу у драматичному матчі у Южному, коли Дмитро Липовцев поцілив неймовірний триочковий із сиреною. А вдома «Мавпи» переграли «Хімік» значно переконливіше. У регулярному чемпіонаті цим суперником лишилося зіграти ще двічі, тому южненці мають шанс реваншуватися.

До віце-чемпіона «Мавпи» їдуть після двох невдач поспіль. У чемпіонаті черкасці мали п’ятиматчеву переможну серію, але в останній грі «Політехнік» засмутив Черкаси. Не вдалося пройти «Мавпам» і в фінал чотирьох кубка України. Загалом це досить рівні суперники. В останніх матчах «Хімік» двічі досить впевнено переграв міцний «Миколаїв», водночас підопічні Степановського поступилися «Запоріжжю». Схожа ситуація і у «Мавп». Тому фаворита у грі «Хімік» – «Черкаські Мавпи» немає. Перемога кожної із команд сприйматиметься логічно.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x