У Геронимівці горіло приватне господарство

У Геронимівці горіло приватне господарство

2 лютого о 03 год. 15 хв. на номер «101» до пожежно-рятувальної служби надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві на території садово-городнього кооперативу «Розвиток» в адміністративних межах Геронимівської сільської ради. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області.

Пожежа виникла в дерев’яній прибудові до 2-поверхового житлового будинку. На місце події відразу вирушив черговий караул рятувальників 3-ої державної пожежно-рятувальної частини та додатково були направлені сили аварійно-рятувального загону спецпризначення і навчальної пожежно-рятувальної частини інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.

На момент прибуття рятувальників пожежа вже повністю охопила дерев’яну господарську будівлю та перекинулась на житловий будинок. Вогнеборці негайно провели оперативне розгортання та подали на гасіння пожежі водяний ствол. Об 4:25 годині пожежу було локалізовано.

Завдяки оперативним діям рятувальників вдалося врятувати житловий будинок. Проте вогонь встиг завдати збитків власникам. Обставини даної події, остаточна причина виникнення пожежі та обсяги збитків наразі встановлюється.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x