Черкаські баскетболісти провели майстер-клас у школі

Черкаські баскетболісти провели майстер-клас у школі

Гравці «Черкаських Мавп» пішли до ЗОШ №19. Для місцевих учнів вирішили провести баскетбольний майстер-клас. Професійні гравці навчали дітей тонкощам цього виду спорту. Про це «Нова Доба» дізналася з офіційного сайту клубу.

Перший майстер-клас у 2018-му році. Навчати школярів баскетболу прийшли гравці «Черкаських Мавп-2» Костянтин Прокопенко та Максим Дейна. Школярам демонструють базові елементи баскетболу. Разом з дітьми відточують ведення та контроль м’яча, віддають передачі, кидають у кошик. Для школярів кожне завдання в радість.

Максим Дейна прокоментував цей захід так: «Це правильна акція, коли баскетболісти приходять до школи. Буквально кілька років тому ми з Костянтином були школярами. Це такий вік, коли можна починати займатися баскетболом. Тим більше, коли проводять такі майстер-класи, це серйозне заохочення до занять спортом. Це правильна ініціатива».

На професійних наставників тут чекали від початку навчального року.
Баскетбол у школі люблять, тому із завзяттям виконують завдання. Серед учнів є навіть ті, хто ходить на тренування.

«У мене батьки займалися баскетболом і привели мене у секцію. Почала займатися і мені дуже сподобалося. Баскетбол – це вже моє життя. Дуже рада, що прийшли «Черкаські Мавпи». Я дізналася багато нового, вони мені показали кілька нових рухів, буду тепер це використовувати», – ділиться враженнями Анастасія Коротка, восьмикласниця.

Для Костянтина Прокопенка це перший майстер-клас. Ще кілька років тому баскетболіст сам навчався в школі і до нього приходили гравці. Тепер вже він навчає баскетболу.

«Це мій перший майстер-клас. Я навіть трохи хвилювався. Але урок мені сподобався, пограли з дітьми. Дуже хороші враження. Пам’ятаю, коли до нас приходили «Черкаські Мавпи», а тепер я проводжу майстер-клас. Це круто», – зазначає Костянтин Прокопенко.

Більшу частину часу виділили на гру. Баскетболісти обрали собі по кілька команд та влаштували справжній турнір. Також гравці потішили дітей подарунками від ТМ \”Домашнє свято\”.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x