В Умані жінка викрала півторарічну дитину

В Умані жінка викрала півторарічну дитину

Співробітники місцевої поліції за орієнтуванням поліції Черкаської області затримали жінку, яка в Умані викрала півторарічну дівчинку. Свій вчинок затримана пояснити не може. Дитину обстежили лікарі та передали матері. Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту комунікації Національної поліції України

Вчора, 1 лютого, до поліції Вінниччини надійшла інформація від колег з Умані про викрадення півторарічної дівчинки.

За словами начальника Бершадського відділу поліції В’ячеслава Лялюцького, орієнтування на жінку та дитину правоохоронці надали працівникам автовокзалу, автомобільних заправок, водіям маршрутних автобусів.

Увагу на підозрілу жінку з дитиною звернув працівник однієї з автозаправок. Він побачив її у автомобілі таксі, водій якого заїхав заправитись. Небайдужий громадянин негайно повідомив цю інформацію до поліції.

Працівники бершадської поліції неподалік цієї заправки затримали правопорушницю. Свій вчинок 26-річна місцева мешканка пояснити не може. Жінка вже має судимості за крадіжки.

Правоохоронці з’ясували, що затримана та матір з дитиною були в гостях у спільної подруги. Скориставшись тим, що жінки вийшли з будинку без дитини, зловмисниця забрала дівчинку та втекла.

Поліцейські доставили дитину до лікарні, де її оглянули медики. За висновком лікарів, дівчинка здорова. Дитину передали матері, яка приїхала за нею у супроводі поліцейських з Черкащини. Правоохоронці доправили їх додому.

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Підозрювану затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їй загрожує до п\’яти років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x