Червонослобідські учителі, школярі та їхні батьки допомагають військовослужбовцям

Червонослобідські учителі, школярі та їхні батьки допомагають військовослужбовцям

Червонослобідські учителі, школярі та їхні батьки об’єдналися у потужний фронт допомоги нашій армії і роблять маленькі дива, які щодня рятують людські життя, підтримуючи дух військовиків. За інформацією «Сільських обріїв».

Про маленькі подвиги цих учнів не знімають сюжетів. А вони, як і дорослі, допомагають військовослужбовцям як можуть: збирають гроші, роблять обереги, пишуть листи, щоб там, на передовій, підтримати наших солдатів і вкотре нагадати: тримайтеся, ми з вами.

– У нас у школі є традиція проведення різних ярмарків. Відтоді, як на сході країни розпочалася антитерористична операція, на виручені кошти, а також зібрані в ході інших благодійних акцій стали придбавати необхідні речі для наших військових на схід. Тож учні добре знають, якими важливими є допомога і підтримка. Благодійний ярмарок «Добро починається з тебе, добро починається з мене» цього разу організований за ініціативи членів учнівського парламенту, – розповів директор Червонослобідської ЗОШ №1 Анатолій Самохотов. – Якщо не ми, то хто?

Що купити на зібрані кошти, зазвичай питали у громадських організацій, які безпосередньо знають потреби хлопців на сході країни. Так познайомилися з координатором громадського об’єднання «Наш батальйон» Костянтином Бевзенком. Від нього дізналися, що необхідно насамперед.

За патріотизм та підтримку учням дякував учасник бойових дій з лютого 2015 по квітень 2016 року Національної гвардії України Юрій Потапенко. Він розповів, як бійці трепетно бережуть дитячі малюнки, ляльки-мотанки, листи. Взагалі в учнів Червонослобідської ЗОШ №1 із військовослужбовцями тісний взаємозв’язок – бійці не раз нагороджували їх подяками. Також на почесному місці знаходиться переданий солдатами бойовий прапор.

– Ви повинні чути, бачити і розуміти те, що зараз відбувається на фронті, – зауважив Юрій Потапенко, – аби робити правильні висновки з подій своєї історії.

Школярі обіцяють не зупинятися і далі продовжувати підтримувати наших солдатів. У дітей єдине бажання: нехай нарешті в Україні настане мир.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x