У Черкасах відкриється школа розвитку малого та середнього підприємництва

У Черкасах відкриється школа розвитку малого та середнього підприємництва

Навчання розпочнеться 19 березня 2018 року. Організаторами є Черкаська облдержадміністрація, а також Черкаська агенція регіонального розвитку та Фонд Василя Хмельницького, – повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

За словами голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка, реалізація цього проекту забезпечить якісну бізнес-освіту для малих і середніх підприємців, сприятиме розвитку бізнесу на Черкащині та збільшить експортний потенціал області.
Програма передбачає десятиденний курс із основних напрямів організації бізнесу та практичні завдання у вигляді роботи над бізнес-планами. Після завершення навчання та захисту свого проекту кожен учасник отримає сертифікат.

Слухачами цієї школи можуть стати підприємці або ті, хто тільки планує розпочати свою справу. Навчання коштує 1000 гривень. Для участі потрібно лише заповнити аплікаційну форму https://goo.gl/B1ZhKe до 28 лютого та пройти співбесіду.
«Черкаський досвід є унікальним, тому що я вже зараз бачу, що тут є з ким працювати, оскільки потенціал міста та області є колосальний, тому з початку навчання ми будемо раді бачити всіх цілеспрямованих черкащан у нашій школі», − зазначає керівник проекту Лідія Пащук.

Ганна Половинка

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x