У Каневі проведуть моніторинг кількості пасажирів маршруток

У Каневі проведуть моніторинг кількості пасажирів маршруток

Днями до виконавчого комітету Канівської міської ради надійшов лист від ПП «М+М», що є основним перевізником в місті, в якому порушується питання підняття тарифів на проїзд в громадському транспорті. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Канівської міської ради.

Нагадаємо, директор підприємства Євгеній Маланчев неодноразово наголошував на тому, що підприємство зазнає суттєвих збитків, оскільки пільгових пасажирів в Каневі значно більше тих, які сплачують повну вартість за проїзд.

Про це в ході апаратної наради з представниками структурних підрозділів та керівниками комунальних підприємств 2 лютого повідомив в.о.керуючого справами виконавчого комітету Володимир Святелик. Він, зокрема, зауважив, що задля визначення дійсної ситуації, яка на сьогодні є в місті, буде проведено моніторинг. Так, протягом тижня – з 12 по 18 лютого ц.р. – у громадському транспорті Канева триватиме дослідження пасажиропотоку.

Працівники структурних підрозділів виконавчого комітету рахуватимуть кількість пасажирів із повними квитками та пільговиків.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x