В Умані представили виставку дитячих малюнків про рідне місто

В Умані представили виставку дитячих малюнків про рідне місто

5 лютого в Уманській картинній галереї відбулось відкриття виставки за підсумками конкурсу дитячих робіт «Чарівні фарби, талановиті пальчики» серед вихованців дошкільних навчальних закладів та дошкільних підрозділів навчально-виховних комплексів на тему: «УМАНЬ – МІСТО ДИТЯЧИХ МРІЙ». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманської міської ради.

Зі словами привітань до присутніх звернулись заступник міського голови Жанна Лозінська, начальник відділу освіти Уманської міської ради Оксана Мельник та голова міському профспілки працівників освіти і науки Любов Кузьменко.

В Умані представили виставку дитячих малюнків про рідне місто Листом подяки відділу освіти Уманської міської ради нагороджено членів оргкомітету та членів спостережної комісії конкурсу.

Зі словами подяки за допомогу в організації та проведенні конкурсу керівникам дошкільних навчальних закладів та навчально-виховних комплексів з дошкільними підрозділами виступила голова оргкомітету, вихователь навчально-виховного комплексу №24 «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітній навчальний заклад І ступеня» Ірина Миколаївна.

Усім дошкільнятам-учасникам виставки-конкурсу «Чарівні фарби, талановиті пальчики» вручили дипломи, а їхнім кураторам – грамоти відділу освіти Уманської міської ради та подарунки від міському профспілки працівників освіти і науки.

Виставка дитячих робіт триватиме до 02 березня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x