Як обдурити голод?

Як обдурити голод?

Найочевидніший спосіб схуднути – менше їсти. Щоправда, відмовлятися від звичок буває дуже непросто. Навіть якщо дуже хочеться з’їсти щось недозволене, є прийоми, які допоможуть обдурити голод.

1. Для кухні, посуду та інших предметів виберіть певні кольори, які знижують апетит. Наприклад, підійде синій колір. А от помаранчевого, жовтого і червоного краще навпаки уникати.
2. Відмовтеся від гострих спецій і соусів. Пікантні страви розпалюють апетит, і їсти хочеться ще більше. Якщо приберете гострі спеції і прянощі зі свого раціону, стане набагато легше контролювати голод.
3. Не їжте перед телевізором і комп\’ютером. Взагалі найкраще приймати їжу в тиші. За фільмом або розмовами їжа поглинається швидше і непомітніше. На самоті й у тиші ви, найімовірніше, не з\’їсте зайвого.
4. Пийте більше рідини. Хочете їсти перед сном – попийте води і лягайте спати. До того ж, зневодненість організму часто дає про себе знати саме підвищеним апетитом.
5. Купіть посуд маленьких розмірів. Це справа звички: більша тарілка – більша порція. А якщо класти менше, звикнете їсти менше. Тільки ж не бігайте по добавку!
6. Будьте активні, займайтеся спортом, виходьте на прогулянки. Після тренувань апетит знижується, а нав\’язливе бажання одразу наїстися зникає або хоча б відходить на другий план.
7. Приберіть із поля зору висококалорійні продукти. Просто, але дієво. Тому солодощі і булочки прибираємо зі столу і зберігаємо у шафках.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x