У Черкаському районі у власній домівці загинуло подружжя пенсіонерів

У Черкаському районі у власній домівці загинуло подружжя пенсіонерів

8 лютого близько 7:00 в житловому будинку села Тубільці виникла пожежа. Інформацію про загорання рятувальники отримали від жителів села. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

У відповідності до районного плану реагування для боротьби із вогнем на місце події вирушили добровольці двох місцевих пожежних команд – із сіл Мошни та Яснозір’я – які ліквідували пожежу о 8:50.

У Черкаському районі у власній домівці загинуло подружжя пенсіонерів Під час розвідки у задимленому помешканні знайшли тіла двох людей – 81-річного господаря та його 79-річної дружини.

Триває перевірка обставин їх загибелі та причини виникнення пожежі. Для гасіння пожежі залучалось 3 одиниці техніки та 6 рятувальників.

Управління ДСНС звертається до усіх громадян: в області склалася вкрай напружена ситуація із загибеллю людей на пожежах. Вже цього року у вогні загинуло 20 громадян. Основною причиною є несправність або неправильна експлуатація пічного опалення. Тож ми просимо звернути увагу на дотримання правил пожежної безпеки під час експлуатації приладів опалення, перевірити печі та димоходи, а також прибрати спалимі речі з горищ будинків.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x