Жителям Монастирища розповіли, що робити, якщо знайшли вибухівку

Жителям Монастирища розповіли, що робити, якщо знайшли вибухівку

З початку року на території області піротехнічна група аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління вилучила та знищила 41 боєприпас часів минулих війн, з них міни – 39 мінометних та одна протитанкова, а також одна граната. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Натрапивши на подібні небезпечні знахідки, дуже важливо правильно діяти, щоб не травмуватися та не піддати небезпеці оточуючих.

Тому з метою навчання населення правил безпечної поведінки 8 лютого співробітники Монастирищенського районного сектору Управління ДСНС здійснили профілактичні бесіди з місцевими жителями.

Фахівці Служби порятунку розповіли, які предмети належать до вибухонебезпечних та як діяти, якщо натрапили на боєприпаси. Головне в такій ситуації – не чіпати небезпечний предмет, а позначити місце знахідки та одразу повідомити за номерами «101» та «102».

Під час рейду співробітники ДСНС роздали жителям міста пам’ятки з правилами безпечної поведінки при виявлення вибухонебезпечних предметів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x