Неповнолітній обікрав фермерське господарство

Неповнолітній обікрав фермерське господарство

Чоловік викрав зі складу фермерського господарства 40 літрів дизельного палива та 20 літрів солідолу. Сума завданих збитків становить близько 800 гривень. За вчинене кримінальне правопорушення йому загрожує до шести років позбавленням волі. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Драбівського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулося керівництво фермерського товариства та повідомило про крадіжку. Невідома особа викрала зі складу товариства 40 літрів дизельного палива та 20 літрів солідолу.
Черговий по райвідділу направив на місце події слідчо-оперативну групу. Отримавши необхідну інформацію та опитавши працівників товариства правоохоронці розпочали пошуки зловмисника. У ході оперативно-розшукових заходів, у поле зору оперативників потрапив 17-річний житель одного з сіл Драбівського району. У розмові зі слідчим молодий чоловік відразу у всьому зізнався. Розповів, що хотів підзаробити грошей і не знайшовши нічого кращого, ніж вкрасти.

Наразі речові докази вилучено. За цим фактом слідчим відділенням Драбівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x