Поліція розшукує винуватця смертельної ДТП, що сталася на Смілянщині

Поліція розшукує винуватця смертельної ДТП, що сталася на Смілянщині

Дорожньо-транспортна пригода трапилась в одному із сіл Смілянського району, винуватець якої зник з місця події, спричинивши смертельні наслідки одному із учасників ДТП. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від СК ГУ НП у Черкаській області.

До Смілянського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що біля однієї із заправних станцій району трапилась дорожньо-транспортна пригода. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що від отриманих травм під час ДТП, одна людина загинула, інша отримала тілесні ушкодження, а винуватець пригоди з місця зник.

Поліція розшукує винуватця смертельної ДТП, що сталася на Смілянщині Негайно на території Черкаської області ввели оперативний план «Перехват» на розшук транспорту та особи, яка вчинила ДТП. Правоохоронці відпрацювали території Смілянського та сусідніх районів, перевірили відео з камер спостереження та встановили машину, яка може бути причетна до вчинення кримінального правопорушення. За декілька годин працівники поліції відшукали транспортний засіб в лісосмузі Смілянського району. Як з’ясувалося, вказаний транспортний засіб вранці було викрадено в сусідній області.

Транспортні засоби вилучено. Поліцейські продовжують заходи зі встановлення місця перебування особи, яка керувала автівкою. За даним фактом слідчим управлінням відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами та спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Поліцейські звертаються до громадян з проханням: якщо 7 лютого в 09:15, ви проїжджали автодорогою «Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань» поблизу села Ротмистрівка Черкаської області і стали свідками даної дорожньо-транспортної пригоди просимо повідомити до найближчого підрозділу поліції, або за телефоном 102. Конфіденційність гарантована.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x