На Черкащині виявили незаконне виробництво паливно-мастильних матеріалів

На Черкащині виявили незаконне виробництво паливно-мастильних матеріалів

Вчора, 07 лютого, працівники УЗЕ в Черкаській області ДЗЕНП України спільно зі слідчими СВ Черкаського відділу поліції ГУНП за процесуального керівництва Черкаської місцевої прокуратури провели санкціонований обшук на території нафтопереробного заводу, що не має дозвільних документів на випуск паливно-мастильних матеріалів. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської місцевої прокуратури.

У ході досудового розслідування встановлено, що на території Черкаської області здійснюється відпуск паливно-мастильних матеріалів низької якості, вироблених в кустарних умовах із використанням підроблених документів, під виглядом продукції, виробленої на сертифікованих НПЗ м. Кременчук та республіки Білорусь.

Правоохоронці у ході обшуку встановили, що на території розміщено понад 150 тонн сировини та 250 тонн виготовленої продукції. Загальна вартість вилученої рідини становить більше ніж 5,8 млн. грн. Крім того, виявлено та вилучено документи та речові докази, які підтверджують здійснення на постійній основі підприємницької діяльності з 2017 року.

Триває комплекс заходів зі встановлення повного кола осіб, причетних до вчинення зазначеного кримінального правопорушення. Нагляд за додержанням законів під час проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні здійснює Черкаська місцева прокуратура.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x