Мішико Беселія вийде на ринг разом з Узєлковим

Мішико Беселія вийде на ринг разом з Узєлковим

Черкаський боксер Мішико Беселія вийде на один ринг разом із В’ячеславом Узелковим, Зауром Байсангуровим та Гвідо Пітто на черговому вечорі боксу. «Новій Добі» повідомили про це на «Черкаському спорті».

Черкаський боксер Мішико Беселія активно готується до чергового бою. Свій шостий поєдинок черкасець проведе проти боксера з Білорусії. На ринзі представник Черкащини проведе шість раундів по три хвилини кожен. Організатори вечора розгорнули масштабну піар-кампанію майбутнього вечора боксу та обіцяють глядачам видовищні поєдинки. Сам Мішико Беселія прогнозувати результати бою не береться. Нині черкаський «залізний кулак» продовжує активно тренуватися. Говорить: налаштовується лише на позитивний результат та докладе максимум зусиль, аби здобути перемогу.

Вечір боксу відбудеться 12 квітня у ТРЦ «ТЕРМІНАЛ» у Броварах. Підтримати Мішико Беселія мають змогу всі охочі. За детальною інформацією стосовно виїзду можна звертатися до представника черкаського «залізного кулака» Толі Беселія. Нагадаємо, Мішико Беселія – перший за останні 15-ть років боксер, який відстоює честь Черкащини на професійному ринзі. Востаннє Черкаси на всеукраїнській арені були представлені ще в 90-их роках. Досі Мішико Беселія не програв жодного поєдинку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x