Народний депутат допоміг дитячому садку Городища

Народний депутат допоміг дитячому садку Городища

Розглядаючи карту України, кожен помітить, як із правої сторони Дніпра блакитною стрічкою в’ється річка Вільшанка. На її розлогих берегах розкинулося наше місто. На карті – це лише невеличка крапка, а в серцях наших містян наше Городище – це найкраще місто на землі.

Звичайно, час вносить свої корективи в життя міст і сіл України. Одні стрімко зростають та розвиваються, інші ж, навпаки, занепадають. Та все залежить, насамперед, від людей, які живуть і працюють на благо свого міста.
Останнім часом наш мікрорайон, який у народі називають «Заводським», дуже змінився. Змінився і наш садочок, який свою історію датує 1936 роком. Для жителів цього району дитячий садок – це центр навчання, виховання та розвитку творчих здібностей дітей дошкільного віку. Щоранку він відчиняє двері перед 220 вихованцями, які протягом 10,5 годин навчаються, танцюють, ліплять, співають разом із вихователями, музичним керівником та інструктором із фізичного виховання.
Колектив налічує 20 педагогічних працівників, серед яких звання «Вихователь-методист» мають 2 особи, 1 особа – «Спеціаліст вищої категорії», 4 – «Спеціаліст І категорії» та 6 осіб – «Спеціаліст ІІ категорії». Очолює колектив Любов Миколаївна Білан, яка 44 роки віддала дошкіллю та нагороджена знаком «Відмінник народної освіти». Кожен працівник нашого садочка працює над створенням найкращих умов для перебування та розвитку наших вихованців. Кожен по краплині створює і підтверджує імідж свого садочка.
Для підвищення ефективності навчально-виховної роботи з дітьми дитячий садок ставить перед собою нелегкі завдання. Та, працюючи злагоджено, з віддачею, ми отримуємо результат. Вихователі, не порушуючи навчально-виховний процес, намагаються брати участь у районних заходах, за що неодноразово отримували сертифікати, грамоти та подяки.

Наші вихованці для розвитку мають усі умови, адже на них чекають розкішні групові кімнати, спальні, окремі роздягальні та туалетні кімнати. В усіх групах створено затишок і комфорт для безпечного перебування малюків у стінах дитячого садка. В садочку функціонує музично-спортивна зала, оснащена різноманітним спортивним інвентарем, телевізором, музичним центром, відеоапаратурою. Функціональним є і міні-музей «Подорож у минуле». У цьому році екскурсоводами працюють вихованці старшої групи Ангеліна Костогриз та Саша Усенко.
Щоб утримати на належному рівні дитячий садок, потрібно багато коштів. Неодноразово адміністрація зверталась за допомогою до небайдужих людей, адже діти – це надзвичайне щастя для кожної родини, це їхня радість, мрії та надії. Проблеми дитячого садка найбільше лягають на плечі батьків і працівників дошкільного закладу. Дуже добре, що є небайдужі люди, які переймаються нашими проблемами. Один із них − народний депутат Геннадій Борисович Бобов, який неодноразово надавав допомогу нашому дитячому закладу.
Сучасні діти мають зовсім інший, ніж у попередні роки, розвиток. Покоління, що виростає на мобільних телефонах і комп’ютерах, вимагає постійної зорової стимуляції, швидкого динамічного навчального процесу. Тож і перед нами постала проблема у придбанні ноутбука, мультимедійного проектора та проекційного екрану. З цією проблемою ми звернулися до нашого депутата. Народний обранець розглянув наше питання і допоміг. Тож уже через деякий час наш дитячий садок отримав таке потрібне обладнання.
Від нашої великої педагогічної родини, від адміністрації дошкільного закладу та батьків дякуємо Вам, Геннадію Борисовичу, за розуміння, турботу, піклування і підтримку. Від нас усіх бажаємо Вам здоров’я, всіляких гараздів та Божого благословення. Ми відчуваємо Вашу підтримку, яка свідчить про Ваше небайдуже ставлення до проблем підростаючого покоління нашої держави.

Алла Михайлівна Барабаш, методист Городищенського ДНЗ №1 «Джерельце»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x